Ylävalikko

O2 Provider – Ensiapuhapen käyttö

Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries, tai kotimaisittain Ensiapuhapen käyttö sukellusonnettomuuksissa on perustason kurssi jonka tarkoituksena on opettaa sukeltajille ja sukeltajien puolisoille keinoja tunnistaa sukellukseen liittyvien vammojen oireita ja antaa niihin hätäensiapuna puhdasta happea ennen ensihoitajien saapumista. Vaikka kurssi on suunnattu sukellusonnettomuuksiin, sopii se myös muille valveutuneille ihmisille joita kiinnostaa puhtaan hapen käyttö ensiaputarkoitukseen.

Kurssilla opitaan tunnistamaan suurimpien sukellukseen liittyvien vammojen oireita ja merkkejä. Näihin kuuluvat myös läheltä hukkumistilanteet ja dekompressiosairaudet (sukeltajantauti ja ilmaembolia). Osallistujat oppivat kasaamaan ja purkamaan ensiapuhappilaitteen ja käyttämään

Kurssi kestää noin 4 tuntia jonka aikana käydään läpi teoriaa, tilanneharjoituksia sekä teoriakoe. Kurssin pääsyvaatimuksena on voimassaoleva PPE (Puhallus- Paineluelvytys) koulutus.

Kurssin hinta 110€ sisältäen kurssilla tarvittavat materiaalit (sähköinen kirja ja ensiaputarvikkeet), ensiapuhappilaitteen käytön kurssin aikana sekä kortitusmaksun.

Comments are closed.