Ylävalikko

WordPress sivujen suunnittelu ja toteutus

AfterDive Oy suunnittelee ja toteuttaa PK ytityksille, seuroille ja muille puenryhmille verkkosivuja WordPress julkaisujärjestelmällä. Palvelupaketti kattaa aina myös hosting-palvelut eli webhotellin jossa sivut fyysisesti ovat. Webhotellipalveluissa käytämme palvelutarjoajia joiden palvelutaso on osoittautunut nopeaksi ja laadukkaaksi. Tarvittaessa rekisteröimme myös tarvittavat Domainit, eli internet osoitteet sekä hoidamme niiden nimipalvelut.

WordPress asennuspaketit

Kaikki pakettimme sisältävät WordPress julkaisujärjestelmän asennuksen AfterDive oy:n määrittelemälle verkkopalvelimelle. Käytämme lähtökohtaisesti aina omia hyväksihavaittuja palveluntarjoajiamme jolloin pystymme takaamaan laadukkaan ja tehokkaan verkkopalvelun. Palvelu on mahdollista asentaa myös asiakkaan itse määrittelemään hostin palveluun, mutta siitä on sovittava aina erikseen.

Sivustot toteutetaan uusimmilla Framework sivualustoilla jotka toimivat myös kaikissa mobiililaitteissa. Värien ja taustakuvien määrittelyt tehdään yhdessä asiakkaan kanssa, ja niden pohjalta toteutetaan sivun ulkoasu. Vaativammat graafiset ulkoasutoimitukset tehdään erillisen tilauksen mukaan.

Peruspakettimme sisältää lisäksi aina ylläpidon, järjestelmän tietoturvapäivitykset, varmuuskopiot ja seurannan. Kun palvelu on AfterDive Oy:n hallinnassa, voit olla varma että sivustosi on myös varmistettu ja sen päivityksistä pidetään jatkuvasti hyvää huolta.

PK-pakettimme on suunnattu pienyrityksille jotka tarvitsevat toimivan ja tehokkaan verkkosivun mutta eivät suurta toiminnallisuutta. Peruspaketin lisäksi pakettiin kuuluu hakukoneita helpottava XML sivukartta, palautelomake asiakaspalautetta varten, integrointi Google Analytics tilastoihin sekä SoMe integrointi yrityksen oplemassaoleviin FaceBook ja Twitter tileihin.

Kun tilaat laajemman Business paketin, saat lisäksi lisäturvaa erillisen Tietoturvapaketin muodossa. Tällöin sivustoosi asennetaan erillinen Tietoturvapaketti joka turvaa sivustoon kohdistuvat hyökkäykset sekä murtoyritykset. Tietoturvapakettiin saadaan myös automaattisia hälytykisä ja lukituksia. Samalla PK ja Business paketeissa järjestelmään lisätään erityiset SEO (Search Engine Optimization) paketit joiden avulla sivuston osumatarkkuutta internetin hakukoneissa saadaan parannettua.

Mikäli haluat vain WordPress paketin asennettuna, voit tilata Blank paketin josta voit itse räätälöidä haluamasi verkkosivun.

Kaikkiin paketteihin (pl Blank) on saatavissa lisäski useita erilaisia lisäosia ja toiminnallisuuksia. Suosittuja osia ovat mm kalenterit, keskustelualueet, portfoliot, verkkokauppa tai ajanvarausjärjestelmä. Kysy lisää näistä ominaisuuksista. Myös lisäsivut on toteuttavissa tilauksen yhteydessä tai sen jälkeen lisätyönä. Näistä sovitaan tarkemmin tilauksen yhteydessä.

Asiakas saa aina täydet käyttöoikeudet palveluun. Luovutamme kaikki tarvittavat käyttäjätunnukset palveluun luovutuksen yhteydessä. AfterDive Oy pitää itsellään yhden ylläpitotunnuksen julkaisujärjestelmään päivityksiä ja ylläpitoa varten.